Albatros

Albatrossen har et dobbelt fjedersystem som, udover at gøre vippeturen mere behagelig, også giver en mere sikker tur. Hvis et barn pludselig springer af i farten, sørger de stærke fjedre for, at kammeraten i den anden ende ikke falder hårdt ned. Desuden sørger stabilisatoren i midten for at vippen ikke kan rokke fra side til side. Platformen giver mulighed for at flere børn kan deltage i legen.

Albatros

M14374-01P

Albatros

overflademont.

M14374-09P

Albatros

62 cm fundament

M14374-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M143

Produkttype: Vipper

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent