Albatros

Albatros

Den klassiske vippe Albatros motiverer børn til at lege og vippe sammen. En KOMPAN-klassiker med et finurlig design, der tiltrækker børns opmærksomhed. Støttegrebene og fodstøtterne gør det muligt for børn at vippe vildt eller roligt. De robuste fjedrer gør det at både voksne og børn kan vippe sammen. For de vilde vovehalse er platformen i midten en sand udfordre for ens balance. Her kan flere børn vippe med ved at stå eller sidde på platformen, der understøtter social leg. Sæderne er store nok til at ældre børn og voksne også kan anvende vippen. Vippen vil sørger for masser af sjov leg, der gør at børn vil lege i længere tid. Når børn vipper på Albatrossen træner de deres muskler og motoriske færdigheder. For eksempel deres balance og koordinering. Derudover understøtter den også udviklingen af de social-emotionelle færdigheder, såsom samarbejde og tage skift.


Albatros

M14374-01P

Albatros

overflademont.

M14374-09P

Albatros

62 cm fundament

M14374-12P

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
M143
Aldersgruppe: 
3+
Dimensioner LxBxH: 
231 x 323 x 92 cm
Brugergruppe: 
3 - 8
Antal brugere: 
4

Balance
Rock
Socialize
Sensory
Dramatic play

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Fjedre: 
5 år
HPL platform: 
15 år
Galvaniseret stål: 
Livstid
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
100.00 cm
Faldområde:
13.70 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.