Eventyrvippe

Tag en tur med husdyr fra eventyret Den grimme ælling af H.C. Andersen. Et stort antal af børn kan finde plads til at være med på denne udflugt. De yngste børn kan nyde en god vippetur, mens de sidder sikkert i begge ender med hænder og fødder placeret på støtterne. De ældre børn kan sidde, ligge eller stå på midterpladen, hvorfra de kan påvirke turen betydeligt. Alle børn bliver nødt til at samarbejde for at finde ud af, hvordan turen gøres til en succes for alle.

Eventyrvippe

M17601-01P

Eventyrvippe, overflademontage

overflademont.

M17601-09P

Eventyrvippe

60 cm fundament

M17601-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M176

Produkttype: Vipper

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent