Gøgeunge

Gøgeungen er en ganske særlig fugl. Her kan to vippe sammen, men der er også plads til at en eller flere venner kan vippe med på de brede vinger, siddende, liggende på knæ eller - hvis man er rigtig modig - stående op. Ligesom med de øvrige vipper fra KOMPAN sikrer fjederkonstruktionen at selvom et barn pludselig ikke vil vippe mere og står af i farten, så falder vippen ikke hårdt ned med det andet barn.

Gøgeunge

M15525-01P

Gøgeunge

overflademont.

M15525-04P

Gøgeunge

60 cm fundament

M15525-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M155

Produkttype: Vipper

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent