Hjem Vippe

Bier og fine former der gynger motiverer børn til at deltage i leg og gynge sammen. Det rummelige design og den robuste ryg- og fodstøtte gør det muligt for mange børn at lege sammen. De mere risikovillige kan stå sikkert på den midterste platform og føle de andres bevægelser. Den rummelige platform muliggør også socialt samvær og børn, der ligger eller sidder. Der er også plads nok til de voksne. Sæderne er store nok til både ældre børn og voksne. Den sjove spænding ved at vippe, hver for sig, eller i små eller i store grupper, får børnene til at vende tilbage og vippe igen og igen. At vippe på Hjem Vippen træner børnenes muskler og motoriske færdigheder, deres balance og koordination. Vippens rummelighed understøtter udvikling af sociale-emotionelle færdigheder, f.eks. samarbejde, hensyn og det at skiftes. Småbørn oplever årsag-virkningsforståelse.


Bierne og blomsterne

M18601-01P

Bierne og blomsterne

overflademont.

M18601-09P

Bierne og blomsterne

60 cm fundament

M18601-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M186

Produkttype: Vipper

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_M186P

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent