Havet

Tag på en rejse med delfiner og hajer. Der er plads til flere børn på en rejse med denne tømmerflåde. Sikkert siddende i begge ender med hænder og fødder placeret på støtterne kan de yngste nyde en god vippetur. De mere erfarne børn kan sidde, ligge eller stå på midterpladen, hvorfra de kan påvirke turen betydeligt. Alle involverede børn skal samarbejde for at finde ud af, hvordan alle får mest muligt ud af turen.

Vælg Variant

Tømmerflåde

M18701-01P

Tømmerflåde

overflademont.

M18701-09P

Tømmerflåde

60 cm fundament

M18701-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M187

Produkttype: Vipper

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_M187P

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent