Blæksprutte

Blæksprutten er en af verdenshavenes mystiske beboere. Alene, to og to eller med andre børn, der står på blækspruttens hoved - denne tur på vippen er en fremragende udfordring for balance og koordinering. I hver ende er der plads til, at to børn kan sidde over for hinanden. Med øjenkontakt kan de koordinere deres indsats og eksperimentere med balance og fart. Midterpositionen er beregnet til, at man står op eller sidder sammenkrøbet, og den har flere håndtag for at sikre virkningen, hvilket betyder en sikker position, men stadig en fremragende udfordring.

Vælg Variant

Blækspruttevippe

M18110-01P

Blækspruttevippe

overflademont.

M18110-09P

Blækspruttevippe

62 cm fundament

M18110-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M181

Produkttype: Vipper

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Billede

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent