Legestrukturer


Legestrukturer og legetårne til legepladsen

KOMPANs legestrukturer giver endeløse muligheder for spænding, fart og bevægelse for både børn og voksne. De fleksible og multifunktionelle legeredskaber af højeste kvalitet lægger op til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænserne. Samtidig giver legeredskaberne også mulighed for afslappede øjeblikke og socialisering. Fleksibiliteten i KOMPANs legestrukturer giver mulighed for at designe din egen løsning, der passer til dine behov for legeværdi, materialer, farver og legepaneler. Du kan vælge mellem rutsjebaner, klatrestativer, legetårne, klatrenet, hængekøjer og meget mere.

Alle Produkter


MOMENTS er fleksible legepladsredskaber i højeste kvalitet udviklet til småbørn, børnehavebørn og skolebørn.

Simply Play Legetårne burde være en del af enhver legeplads. De kan tilpasses til dine brugeres specifikke behov. Det vil sige, at du kan sammensætte legetårnet med gynger, klatrenet, klatrevæg, rutsjebaner, ribbe, eller hvad du har behov for. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der er muligt med Simply Play legetårnene. 

ELEMENTS-serien er vedligeholdelsesfrie legeredskaber, der opfordrer både små og store børn til utallige timers leg. ELEMENTS™ er modulopbygget og har mangfoldige legeaktiviteter herunder rutsjebaner, brandmandsstænger, klatrenet, stiger og meget, meget mere

Multileg til småbørn er designet til at give de små mulighed for at gå sikkert på opdagelse og finde deres plads i verden. Småbørn-sortimentet er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til småbørn.

STORY MAKERS er legeredskaber, der inspirerer børn til at finde på og udleve deres egne eventyr. Du kan selv designe legepladsen, så dine brugere får det, de ønsker. Det er altså op til dig, hvordan du sammensætter de mangfoldige legeaktiviteter som rutsjebaner, klatrenet, klatrevægge, brandmandsstænger, legetårne og meget mere. Motiverne på facaderne varierer også med alt fra slotte og paladser til junglen og havet og til butikker og byggepladser.

Eventyr af H.C. Andersen legestrukturer består af vedligeholdelsesfrie legeredskaber med et virtuelt og digitalt interaktivt lag. H.C. Andersen-serien er inspireret af nogle af digterens mest berømte eventyr: Den lille havfrue, Den grimme ælling og Fyrtøjet. De eventyr-inspirerede legeredskaber giver mulighed for mange timers fysisk og fantasifuld leg. 

Med MOMENTS Slotte kan børn underholdes og udfordres i timevis. Serien tager udgangspunkt i større strukturer og indeholder blandt andet legetårne, rutsjebaner, svævebaner og klatrestativer, der er helt centrale elementer for den komplette legeoplevelse.

Med MOMENTS Skibe kan børn tage på eventyr på de syv verdenshave. Temalegepladser med skibe kan underholde og udfordre børn i timevis. 

GALAXY er en krydsning mellem KOMPAN legepladser og fitnessområder, der henvender sig til tweens og teenagere. Serien er verdens første løsning, der har bevæget sig væk fra de traditionelle legetårne og stolpe- og platformssystemer og i stedet tilbyder fri leg med indbyggede aktiviteter, der er fleksible og dynamiske. Det er også det første design til fri leg, der kan bruges af alle uanset deres færdigheder

BLOQX er et moderne alternativ til de traditionelle flade klatrevægge og klatrestativer. Og klatreskulpturerne har en magnetisk tiltrækning på børn.

ICON er KOMPANs mest avancerede legeplads, der kombinerer spændende, digitale spil og sund udendørsleg til stor glæde for børn og teenagere.