BLOQX™


Den moderne klatrevæg til legepladsen tilbyder leg til alle aldre

BLOQX er et moderne alternativ til de traditionelle flade klatrevægge og klatrestativer. De tredimensionelle klatreskulpturer har en magnetisk tiltrækning på børn. De er anderledes, iøjnefaldende og den geometriske form giver helt nye klatreoplevelser. BLOQX™ er en unik mulighed for at få en intens klatreoplevelse, fordi der bliver skabt en masse udfordringer i et enkelt, skalerbart system. Nogle gange er det udmattende – selv for tweens og teenagere. Derfor er der også lavet plads til, at man kan slappe af og hygge sig oven på de femkantede konstruktioner. 

Børnene bruger BLOQX til at konkurrere mod hinanden eller samles for at sidde og snakke. Klatreskulpturen opfylder dermed både behov for udfordringer og socialt samvær. Med sit karakteristiske design og stærke visuelle udtryk passer den moderne skulptur især ind i det moderne byrum, og BLOQX er hurtigt blevet en favorit blandt landskabsarkitekter. 


Det er desuden blevet populært at tage selfies på BLOQX™-konstruktionerne, og det er et godt tegn på, at vi har ramt målgruppen, som er tweens og teenagere. For ikke så længe siden anså tweens og ikke mindst teenagere en legeplads for et sted for deres yngre søskende og ikke et sted, hvor de selv kunne hygge sig – og det var der en god grund til. Der var ikke rigtig nogle produkter på markedet, der tilbød sjove og spændende oplevelser til teenagere og tweens.

Men BLOQX har ændret den måde, som børn leger på, og tilmed udfordret de traditionelle forestillinger, om, hvordan legeredskaber skal se ud. Det ligner ikke traditionelle legeredskaber, og det appellerer til børn som ellers mener, at de er for store til at lege. BLOQX er konstrueret så børns balance- og koordinationsevne udfordres på en sjov og anderledes måde.