BLOQX™


Leg og kunst i ét

BLOQX er helt sin egen på en bemærkelsesværdig måde. De tredimensionelle klatreskulpturer udfordrer børn med et geometrisk puslespil som de skal bevæge sig rundt om og over for at nå til tops. Trods sin enkelthed, formår BLOQX at forbinde leg med kunst, der gør dem til et fortrukne valg for de mange arkitektoniske og lanskabsprojekter.

BLOQX er et moderne alternativ til de traditionelle flade klatrevægge og klatrestativer. Disse klatreskulpturer adskiller sig fra den traditionelle legeplads ved ikke at have rutsjebaner og snurrende elementer. BLOQX henvender sig til børn, tweens og teenagere. De bruger BLOQX til at konkurrere mod hinanden eller samles for at sidde og snakke. Klatreskulpturen opfylder dermed både behov for fysiske udfordringer og socialt samvær, samtidig med den styrker muskelopbygning og understøtter kreativ og logisk tænkning.

 


BLOQX adskiller fra andre legepladser med sine unikke, tredimensionelle former, hvor skulpturens enkelte sider kan have deres egen dominerende farve.

Udendørs leg er blandt de vigtigste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Så hvis der kom noget godt ud af den globale nedlukning i 2020, er det en forståelse af hvor stor betydning frisk luft har for vores sundhed og trivsel. Værdien af en legeplads er aldrig blevet forstået så meget før som nu.

Ønsker du at vide mere om vores produkter og servicer, så kontakt os i dag - vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Kan BLOQX placeres ved hvilken som helst legeplads? 

Ja, det kan den. Den unikke klatestuktur kan udfordre og inspirere børn på alle legepladser. 

 

Hvordan finder man frem til den bedste løsning?

Du bestemmer helt selv placeringen og antallet af BLOQX. Vores desing team står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den BLOQX-kombination, der passer til dine behov.

 

Hvor høj kan BLOQX blive?

BLOQX kan sammensættes så den bliver op til tre meter. 

 

Hvilke produkter passer godt til BLOQX?

Vores GALAXY produkter med det gennemsigtige design passer super godt sammen med vores moderne BLOQX.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.