BLOQX 2 Orange

De ikoniske og geometrisk formede BLOQX opfordrer til klatring, og at teenagere og ældre børn mødes. Med sit skulpturelle udseende og professionelle klatregreb inviterer BLOQX til skalerbare klatreudfordringer og leg. Designet giver plads til socialt samvær i højderne og dalene. Mulighederne for at klatre, kravle og balancere i sit eget tempo gør BLOQX til et sikkert valg for børn på alle klatreniveauer. Børn kan lave nye klatreruter og -metoder til at kravle op og rundt på BLOQX sammen med venner eller individuelt, så de er garanteret timevis af spændende og klatrende leg. De forskellige grebs- og panelpositioner hjælper med at udvikle muskelstyrke og motoriske færdigheder, kropskoordination og rumfornemmelse. Det har en positiv indflydelse på koncentrationsevner, sociale og følelsesmæssige færdigheder som at tage hensyn til andre, der bruges, når børn klatrer og mødes på BLOQX.


Vælg Variant

BLOQX 2

Orange, overflademont.

BLX410201-3017

BLOQX 2

Orange

BLX410201-3717

BLOQX 2 m. coated hjørner

Orange, overflademont.

BLX410211-3017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: BLX4102

Produkttype: BLOQX™

Produktgruppe: Legestrukturer

8+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent