BLOQX 6

BLOQX 6 er formlen på timevis af spændende klatring, leg og mødested for børn. Kombinationen af de ikoniske og geometrisk formede BLOQX appellerer især til ældre børn. Med sine fine klatregreb inviterer det til skalerbare klatreudfordringer og leg. Designet giver plads til socialt samvær i højderne og dalene. Mulighederne for at klatre, kravle og balancere i sit eget tempo, højde og drøjde gør BLOQX til et sikkert mødested for børn på alle klatreniveauer igen og igen. Når børn laver nye klatreruter og -metoder med venner eller individuelt, er de garanteret timevis af spændende og klatrende leg. De forskellige grebs- og panelpositioner hjælper med at udvikle muskelstyrke og motoriske færdigheder, kropskoordination og rumfornemmelse. Det har en positiv indflydelse på koncentrationsevner, sociale og følelsesmæssige færdigheder som at tage hensyn til andre, der bruges, når børn klatrer og mødes på BLOQX.


Vælg Variant

BLOQX 6

Orange, overflademont.

BLX410601-3017

BLOQX 6

Orange

BLX410601-3717

BLOQX 6 m. coated hjørner

Orange, overflademont.

BLX410611-3017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: BLX4106

Produkttype: BLOQX™

Produktgruppe: Legestrukturer

8+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent