ELEMENTS™ Legestrukturer


Vedligeholdelsesfri legeredskaber til kvalitetslegepladser

ELEMENTS-serien er vedligeholdelsesfrie legeredskaber med spændende og charmerende designs. ELEMENTS har buet og venlige former der samtidig er enkle og indviklede. Det attraktive design med de faverige og visuelle skrå former gør børn nysgerrige, der tiltrækker dem til fysisk og fantasifuld leg. ELEMENTS-serien understøtter udvikling inden for barnets naturlige flow.

ELEMENTS findes i tre aldersgrupper: Småbørn, GROW, GO. De tre alderstilpassede ELEMENTS bevæger sig fra børn der er under 4 år, til under 6 år, og til under 12 år, som afspejles med en mild stigning i højde og kompleksitet. Derudover fås der også ELEMENTS til børn i institutioner og i skolealderen, sammen med ELEMENTS ESSENTIALS, der er tilpasset så de kan anvendes af alle i de enkelte, brede aldersgrupper - børn fra 3 år til 10 år.


Fælles for dem alle i ELEMENTS-serien er de mange muligheder for fysisk leg, hvor børn kan klatre både ind- og udvendigt af strukturen. Børn kan bevæge sig på flere forskellige og spændende måder, som de skal fra det ene niveau til det andet. Børn kan både prøve de spændende rutsjebaner, klatre i net, kravle op ad stiger og suse ned ad brandmandsstangen. Alt dette er med til at udvikle motoriske færdigheder og selvtilid. 

For småbørn er ELEMENTS en invitation til leg, der med til at udvikle vigtige livsfærdigheder. Kreativ leg styrker børns sproglige og kommunikative evner, samtidig med at det opmuntrer til samarbejde. Når børn leger, indser de under legen, at de skal arbejde sammen for at få mest muligt ud af det. Gennem sjov leg udvikler børn vigtige livsfærdigheder.¨

Kontakt os for at finde ud af mere om KOMPAN og vores produkter.

 

Vil ELEMENTS flotte farver falme med tiden?

Panelerne er UV-stabliseret, der opretholder farvernes levetid - det samme er gældende for de galvaniserede stolper med malede overflade. Disse har 10 års garanti.

 

Kan en legeplads blive kedelig med tiden?

Der kommer altid nye børn til legepladsen. Og med ESSENTIALS kan man let og økonomisk opdatere panelerne med en nem udskiftning, der gør at de aldrig bliver kedelige.

 

Hvad er designkonceptet for ELEMENTS?

ELEMENTS-serien er aldersmæssigt passende til flere børn, hvor leg udfordres inden for acceptable grænser. Det er designet med spændende og farverige former med indbydende og taktile overflader, der er med til at motivere børn til fysisk leg i længere tid.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.