ELEMENTS™ Legestrukturer


Vedligeholdelsesfri legeredskaber til kvalitetslegepladser

KOMPAN ELEMENTS-serien er vedligeholdelsesfrie legeredskaber, der opfordrer både små og store børn til utallige timers leg. ELEMENTS™ er modulopbygget og har mangfoldige legeaktiviteter herunder rutsjebaner, brandmandsstænger, klatrenet, stiger og meget, meget mere. Der er et væld af sjove legeaktiviteter som for eksempel kighuller og støbte figurer i panelerne, der vil inspirere børn til nye, fantasifulde lege. Den unikke materialekombination sikrer, at børn får glæde af legepladsen i mange år fremover. Fodstøtter, klatrestolper, håndtag og stiger er placeret, så børn kan klatre hele vejen rundt om legetårnene. 


ELEMENTS sortimentet til småbørn er en sikker verden for børnene at udvikle sig i. De fleksible legeredskaber stimulerer barnets motorik og opmuntrer blidt de små til at udforske og lære gennem leg. De små børn kan blandt andet nyde sjove detaljer som huller, man kan kigge igennem, fingerlabyrinter, man kan føle sig frem i, vaskebrætter, man kan spille musik på, og rutsjebaner, der får det til at kilde i maven. 

ELEMENTS GROW er motorisk udfordrende legeredskaber, der blidt flytter børns grænser og fremmer deres generelle udvikling. I GROW-serien kan børnene nyde rutsjebaner, brandmandsstænger, net og stiger, og hvis de har brug for at tage en pause fra de sjove lege, kan de gøre det i de små kroge eller slappe af med deres venner på de sociale mødesteder. 

ELEMENTS GO-serien sætter en helt ny standard for sjov og udfordrende leg. Det er en serie af legeredskaber, der er inspireret af børn og deres innovative og kreative tilgang til leg. Børn elsker at udfordre sig selv, og vores særlige KOMPAN design gør, at alle overflader nu indbyder til leg. Vi har placeret fodstøtter og håndtag over det hele, så børnene kan klatre rundt på hele konstruktionen – helt uden at røre jorden. Med de nye aktiviteter og komponenter kan børnene vælge endnu længere og mere udfordrende ruter rundt på legekonstruktionerne.

ELEMENTS til institutioner og skoler byder på masser af legeoplevelser på indersiden af konstruktionen, mens mere udfordrende eventyr venter på ydersiden. Den samme konstruktion byder således på udviklende legemuligheder, som følger barnets udvikling og lyst til at blive udfordret.