ELEMENTS ESSENTIALS™


Leg for alle aldre 

ELEMENTS™ ESSENTIALS-serien opfylder de udviklingsmæssige behov for børn i alle aldre. Skræddersy legepladsen til de mindste med vores 2-6 års portefølje. Eller, som noget helt unikt for ELEMENTS™ ESSENTIALS, skræddersy legepladsen til alle aldre med 3-10 års porteføljen.  


Fysisk leg i højeste kvalitet

Nogle gange er alt børn behøver et sted, de kan brænde deres energi af og udforske deres fysiske kunnen gennem leg. ELEMENTS™ ESSENTIALS er alt du behøver for at skabe en sjov og fysisk udfordrende legeplads for børn i alle aldre. Serien er spækket med fysisk leg, der trækker på klassiske legeaktiviteter, såsom at kravle, klatre og rutsje, hvilket garanterer mange timers leg, høj fysisk aktivitet og alsidig fysisk udvikling hos barnet.    

Rodfæstet i det bedste design

Baseret på det samme design, som du finder i vores premium legeløsning New ELEMENTSTM, har ELEMENTSTM ESSENTIALS adopteret et first-class look og en premium strukturkvalitet sammen med et bredt spektrum af konfigurationsmuligheder. Udover den sædvanlige høje KOMPAN kvalitet og garantiforhold er alle seriens legestrukturer tilgængelige med og uden tag eller skyggeløsninger. Legeaktiviteter og materialer kan skræddersyes til kundens behov. 


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.