Kakuda

Wow! Kakuda er en fantastisk struktur, der tiltrækker børn. De mange forskellige aktiviteter tilskynder børn til at lege længere og vende tilbage igen og igen. Kakuda tilbyder rigelig klatring for aktive børn. Tunnelen giver mulighed for at gennemgå og understøtter rumlig forståelse. De forskellige klatreenheder træner proprioceptiv sans og koordinering mellem mennesker, som er grundlæggende for børns læseevner. Rutsjebaner og brandmandstangen er spændende måder at vende tilbage til jorden. Bortset fra klatring og glidning, er der masser af muligheder for social leg, der hjælper børn med at opbygge vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder, og som vil motivere børn til at lege længere.

 

 


Vælg Variant

PCE211401-CUSTOM

Kakuda, Sky

PCE211401-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE211401

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Alle aldre

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent