Komodo med solsejl

Komodo er en fantastisk struktur, der tiltrækker børn. De mange forskellige aktiviteter vil tilskynde børn til at lege længere og vende tilbage igen og igen. Komodo tilbyder rigelig med klatring og balance der aktiverer børn. Den rullende bro giver spænding for børn, der kan lide at udfordre sig selv, og den giver en social mulighed for at føle andres handlinger, når børn bevæger sig henover. De forskellige klatreenheder træner den proprioceptive sans og motoriske færdigheder, som er grundlæggende for børns læsefærdigheder. Den buede rutsjebane og brandmandsstangen er spændende ved tilbage til jorden. Bortset fra klatring og rutsjen, er der masser af muligheder for social leg, der hjælper børn med at opbygge vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder, og som vil motivere børn til at lege længere.

 

 

 


Vælg Variant

PCE211503-CUSTOM

Komodo m. solsejl, Sky

PCE211503-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE211503

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Alle aldre

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent