Highflier med solsejl

Wow! Highflier er en fantastisk struktur, fyldt med leg. Den brede vifte af aktiviteter vil understøtte børns leg og tilskynde til længere og rigere legetider. Børn kan klatre på forskellige måder og på tværs af forskellige overflader, hvilket er attraktivt og udfordrende. Den dobbelte rutschebane er en givende måde at vende tilbage til jorden, der hjælper børn med at fortsætte legen sammen med venner. Megafonen og den specielt designet balkon understøtter aktiv fantasifuld og opdigtet leg. Tunnelen er en funktion, der understøtter gennemsøgning. bevægelser samt udvikling af rumlig forståelse. Bortset fra klatring, gennemsøgning og rutschen, er der masser af muligheder for social leg, der hjælper børn med at opbygge vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder, og som vil motivere børn til at lege længere.

 

 

 

 


Vælg Variant

PCE205903-CUSTOM

Highflier m. solsejl, Sky

PCE205903-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE205903

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Institutioner

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent