Motivator

Wow! Motivator er en fantastisk, elegant legeenhed, der vil motivere social og fysisk leg igen og igen. De forskellige aktiviteter understøtter børns leg og tilskynder til rigere legetider. Børn kan klatre og rutsche sammen med venner, som understøtter sociale forhold og følelsesmæssig forståelse. Efter at have klatret op på en af platformene, ved hjælp af krydskoordination og styrke, tilbyder de varierede rutschebaner givende måder at vende tilbage til jorden, alene eller sammen med en ven. Bortset fra at træne følelsen af balance og kernemusklerne får rutschebaner også børn til at fortsætte med at lege. Børn finder Motivator fantastisk til at mødes til leg, pga. al legevariationen. Megafonen tilføjer en social dimension, når den bruges til at kalde venner til Motivator for mere spil. Den omfattende legestruktur på minimal plads motiverer leg enormt.

 

 


Vælg Variant

PCE105801-CUSTOM

Motivator, Sky

PCE105801-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE105801

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Institutioner

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent