Motivator med solsejl

Wow! Motivator er en fantastisk, elegant legeenhed, der vil motivere social og fysisk leg igen og igen. De forskellige aktiviteter understøtter børns leg og tilskynder til rigere legetider. Børn kan klatre og rutsche sammen med venner, som understøtter sociale forhold og følelsesmæssig forståelse. Efter at have klatret op på en af platformene, ved hjælp af krydskoordination og styrke, tilbyder de varierede rutschebaner givende måder at vende tilbage til jorden, alene eller sammen med en ven. Bortset fra at træne følelsen af balance og kernemusklerne får rutschebaner også børn til at fortsætte med at lege. Børn finder Motivator fantastisk til at mødes til leg, pga. al legevariationen. Megafonen tilføjer en social dimension, når den bruges til at kalde venner til Motivator for mere spil. Den omfattende legestruktur på minimal plads motiverer leg enormt.

 


Vælg Variant

PCE105803-CUSTOM

Motivator m. solsejl, Sky

PCE105803-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE105803

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Institutioner

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent