Performer med shading

Wow! Performer er en fantastisk, elegant legestruktur, der vil motiverer socialt leg igen og igen. Aktiviteterne understøtter børns leg og tilskynder til længere tids leg. Børn kan klatre og rutsche sammen med venner, som understøtter sociale forhold og følelsesmæssig forståelse. Efter at have klatret op af de glatte trin på den skrå klatrevæg, ved hjælp af kropskoordination og styrke til at komme til platformen, hvor den dobbelte rutschebane er en givende måde at vende tilbage til jorden, alene eller med en ven. Dette hjælper børn med at fortsætte legen. Børn finder Performer fantastisk til at mødes til leg, med al variation i et lille rum. Brandmandsstangen tilføjer spænding for mere modige børn. Derudover træner den børns rumlige bevidsthed og tilføjer en følelse af præstation, når børn tør. Denne variation motiverer leg enormt.

 

 


Vælg Variant

PCE105703-CUSTOM

Performer m. solsejl, Sky

PCE105703-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE105703

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Institutioner

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent