Tourmalet med solsejl

Wow! Tourmalet er en fantastisk tilgængelig-for-alle struktur, der tiltrækker børn langvejs fra. De mange forskellige aktiviteter vil tilskynde børn til at lege længere og vende tilbage igen og igen. Tourmalet tilbyder rigelig klatring og rutschen til aktive børn. De forskellige klatreenheder træner propriosception og kropskoordination, som er grundlæggende for børns matematiske forståelse. Rutschebaner er spændende stier for at vende tilbage til jorden. Jacobsstigen tilbyder klatring med en kognitiv udfordring, når børn finder ud af, hvordan de bevæger deres kroppe for at nå toppen. Bortset fra klatring og glidning, er der masser af muligheder for social leg, der hjælper børn med at opbygge vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder, og som vil motivere børn til at lege længere.

 

 

 


Vælg Variant

PCE211303-CUSTOM

Tourmalet m. solsejl, Sky

PCE211303-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE211303

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Skolealder

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent