Townsend med tag

Wow! Townsend er en fantastisk struktur, der tiltrækker børn. De mange forskellige aktiviteter vil tilskynde børn til at lege længere og vende tilbage igen og igen. Townsend tilbyder rigelig klatring for aktive børn. De forskellige klatrefunktioner træner propriosception og kropskropskoordination, som er grundlæggende for børns tværmodale opfattelse, hvilket er nødvendigt for eksempel for læsefærdigheder. Klatrenettet er en ekstra udfordring til at bevæge sig op og over. Det tilbyder også dejlige steder at sidde og tage en pause takket være de store maskestørrelser. Rutschebanen er en spændende rute til at vende tilbage til jorden. Bortset fra klatring, rutschen og gliden er der masser af muligheder for social leg, der hjælper børn med at opbygge vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder og motivere dem til at lege længere.

 


Vælg Variant

PCE111802-CUSTOM

Townsend m. tag, Sky

PCE111802-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE111802

Produkttype: ELEMENTS™ ESSENTIALS Skolealder

Produktgruppe: ELEMENTS™ ESSENTIALS

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent