Ayers Rock

Ayers Rock er fantastisk og tiltrækker børn langt fra. Takket være den store række aktiviteter, får det børnene til at vende tilbage igen og igen. Ayers Rock tilbyder rigelig klatring for et stort antal aktive børn. Tårnet er leg, det udvendige er lige så klatrende som det indre, hvilket gør det muligt at lege overalt. Dette understøtter klassiske skolegårdspil, ligesom jorden er lava. De forskellige klatreenheder: legeskal, klatrevægge, Jakobs stige og stolper, træner den propriosceptive sans og koordination, som er grundlæggende, såsom børns læsefærdighed. Banist er barerne tilføjer en spændende belønning for at rutsche ned. Bortset fra klatring, er der rigelige punkter for en pause med venner: de svingende legeskaller under platformen, omgivet af robuste legepaneler, er et samlingspunkt for alle.


PCE110200-CUSTOM

Ayers Rock

Overflademontage

PCE110200-0001

Ayers Rock

PCE110200-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE1102

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent