Everest

Everest er en fantastisk spændende legenhed, der får børn til at ønske at vende tilbage igen og igen takket være dens store udvalg af sjove legemuligheder. Børns fysiske, sociale, emotionelle og kognitive færdigheder trænes, når man hopper, klatrer, glider, svajer og rutscher på Everest. De varierede klatremuligheder bygger tværkoordination og en følelse af balance og rum, og de varierede rutscheture tilføjer spænding. Dette gør Everest til en træner af ABC i motorik: smidighed, balance og koordination. Disse bygger blandt andet de grundlæggende færdigheder til at navigere i trafikken sikkert. Tilgængeligt fra jorden findes svingende og hoppende mødepunkter i begge ender, en skjult under en platform, en udstråler fra rampens nedre del. Alt i alt er Everest toppen af leg for alle de ældre børn.

 

 


PCE610200-CUSTOM

Everest

Overflademontage

PCE610200-0001

Everest

PCE610200-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE6102

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent