Fuji

Fuji er en gigantisk legetraktion. Med sine store og varierede muligheder får det børn til at lege, igen og igen. Den brede vifte af legeaktiviteter, der spænder over høje klatrestiger, robuste klatrevægge til legeskaller, snoede net, kaltrereb, sikker leg i flere lag, der appellerer til alle brugernes niveauer. Det udvikler ikke kun muskler, men også grundlæggende motoriske færdigheder som krydskoordination, rumlig opmærksomhed og balance. Disse motoriske færdigheder er vigtige for livsfærdigheder som f.eks. st begå sig sikkert i trafikken. Den høje platform er en stor belønning for de eventyrlystne, ligesom de krumme, brede rutschebaner og banisterne. Under platformen er der rigelig mødemuligheder med svajende legeskaller. Fuji har sit imponerende udseende til side og har mødepunkter og aktiviteter for alle takket være sin gennemsigtighed i design.


PCE110400-CUSTOM

Fuji

Overflademontage

PCE110400-0001

Fuji

PCE110400-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE1104

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent