Kilimanjaro

Kilimanjaro er en fantastisk legudfordring, der tiltrækker alle og takket være sin imponerende variation i legemuligheder på alle niveauer, driver dem til at vende tilbage. Rigelige spændende og lydhøre klatreudfordringer sammen med balanceaktiviteter, der træner de motoriske evners ABC, smidighed, balance og koordination. Dette er grundlæggende færdigheder til styring i dagens 'virkelige' verden. Den høje netbro og den høje kurvede rutschebane giver spændende spillebelønninger efter at have fået selvtillid fra at erobre højderne. Der er 360 ° klatring overalt i den gennemsigtige, hoppende og robuste legeenhed. Talrige hjørner, kroge og mødepunkter skaber områder til social interaktion. Det høje antal jordbaserede funktioner tilbyder muligheder for alle evner til at udforske og nyde det sjove.


PCE310100-CUSTOM

Kilimanjaro

Overflademontage

PCE310100-0001

Kilimanjaro

PCE310100-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE3101

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent