McKinley

McKinley er en fantastisk legudfordring, der inviterer alle børn og tiltrækker dem igen og igen takket være dens imponerende legemuligheder på forskellige niveauer. Rigelig spændende og responsive klatre- og balanceaktiviteter træner de motoriske evners ABC, smidighed, balance og koordination. Dette er grundlæggende livsfærdigheder til styring i nutidens verden med rumlig bevidsthed, der for eksempel er afgørende for trafiksikkerhed. Den høje netbro og den vilde halvåbne rutschebane tilbyder spændende belønninger i leg efter at have øget selvtillid ved at erobre nye højder. Der er 360 ° klatring overalt i den gennemsigtige, hoppende og robuste legeenhed. Talrige hjørner, kroge og mødepunkter skaber områder til social interaktion. Det høje antal jordbaserede funktioner giver muligheder for alle evner til at udforske og nyde.


PCE610100-CUSTOM

McKinley

Overflademontage

PCE610100-0001

McKinley

PCE610100-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE6101

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent