Mont Blanc

Mont Blanc ser imponerende ud og tilbyder varierede, udfordrende legeaktiviteter for børn i skolealderen, der opmuntrer dem til at blive i lang tid og vende tilbage igen og igen. En rig variation af klatre, balance og glide aktiviteter er evigt attraktive og træner muskler såvel som vigtige motoriske færdigheder. De robuste, klatrereb, den svingende skal og den vaklende bro, tilbyder alle de fysiske udfordringer og reaktioner, som børn elsker. Disse begivenheder udvikler også barnets følelse af balance og rum såvel som deres bevidsthed om positionering. Dette er alle grundlæggende motoriske evner, der er nødvendige for at styre livsfærdighedernes trafiksikkerhed. Den rige variation af opstigninger fører til en mavekildende rutschebane og banister barer, fantastisk til at træne sikker risikotagning. De mange ekstra aktiviteter på bakkeniveau tilbyder leg for alle. Det gennemsigtige design inviterer alle til at lege med.


PCE210300-CUSTOM

Mont Blanc

PCE210300-0901

Mont Blanc

Overflademontage

PCE210300-0001

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE2103

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent