Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc ser imponerende ud og tilbyder varierede, udfordrende legeaktiviteter for børn i skolealderen, der opmuntrer dem til at blive i lang tid og vende tilbage igen og igen. En rig variation af klatre, balance og glide aktiviteter er evigt attraktive og træner muskler såvel som vigtige motoriske færdigheder. De robuste, klatrereb, den svingende skal og den vaklende bro, tilbyder alle de fysiske udfordringer og reaktioner, som børn elsker. Disse begivenheder udvikler også barnets følelse af balance og rum såvel som deres bevidsthed om positionering. Dette er alle grundlæggende motoriske evner, der er nødvendige for at styre livsfærdighedernes trafiksikkerhed. Den rige variation af opstigninger fører til en mavekildende rutschebane og banister barer, fantastisk til at træne sikker risikotagning. De mange ekstra aktiviteter på bakkeniveau tilbyder leg for alle. Det gennemsigtige design inviterer alle til at lege med.


PCE210300-CUSTOM

Mont Blanc

PCE210300-0901

Mont Blanc

Overflademontage

PCE210300-0001

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCE2103
Aldersgruppe: 
6+
Dimensioner LxBxH: 
898 x 849 x 550 cm
Brugergruppe: 
6 - 12
Antal brugere: 
36

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Pull
Slide
Sway
Socialize
Sensory
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
Buede paneler : 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
273.00 cm
Faldområde:
87.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.