Olympus

Olympus tiltrækker småbørn igen og igen med sine rummelige, virkelig varierede legeaktiviteter. Der er et valg af fysisk aktivitet, social og følelsesmæssig aktivitet og kognitiv stimulering for en række brugere. De varierede klatremuligheder - en membranklatrer, vandret net, legepanels klatrevæg og trappe - tilbyder legeudfordringer på forskellige niveauer og træner tværkoordination og muskler. Den hoppende membranklatrer er en funktion, der reagerer på bevægelse, tilføjer udfordringer og sjov. Den dobbelte dias er et socialt og spændende legepunkt, der også træner følelsen af balance og kernemusklerne. Den store mængde legepaneler og talerørene er attraktive udforskningstilbud, der træner agility og logisk tænkning med deres mange bevægeligheder og lydelementer. Der er varieret leg for alle.


PCE210100-CUSTOM

Olympus

Overflademontage

PCE210100-0001

Olympus

PCE210100-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE2101

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent