Rainer

Rainer

Rainer tiltrækker børn igen og igen med sin imponerende højde. Den brede vifte af sjove aktiviteter sikrer timers leg. De forskellige klatre, rutsche og svinge aktiviteter træner koordination mellem kroppens legemer, som er vigtigt for livsfærdigheder som trafiksikkerhed. Det robuste klatrevægspanel giver mulighed for at tage en pause med venner på vej op eller ned. De svingende skaller under platformen tilbyder et dejligt mødested. Det skråtstillede net bringer klatrere op til banebjælken, og glideplatforme tilbyder koordination af blød kropskrop. Banistangene og den høje rutschebane er spændende belønninger for stigningen. Rainier er uimodståelig klatring overalt, indvendigt og udvendigt, hvilket betyder legemuligheder overalt for mange udviklingsniveauer. Det er en kompakt legeoplevelse med masser af udfordringer.


PCE210200-CUSTOM

Rainer

Overflademontage

PCE210200-0001

Rainer

PCE210200-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCE2102
Aldersgruppe: 
6+
Dimensioner LxBxH: 
656 x 626 x 572 cm
Brugergruppe: 
6 - 12
Antal brugere: 
24

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Pull
Slide
Sway
Socialize
Sensory
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
Buede paneler : 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
238.00 cm
Faldområde:
63.60 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.