Rainer

Rainer tiltrækker børn igen og igen med sin imponerende højde. Den brede vifte af sjove aktiviteter sikrer timers leg. De forskellige klatre, rutsche og svinge aktiviteter træner koordination mellem kroppens legemer, som er vigtigt for livsfærdigheder som trafiksikkerhed. Det robuste klatrevægspanel giver mulighed for at tage en pause med venner på vej op eller ned. De svingende skaller under platformen tilbyder et dejligt mødested. Det skråtstillede net bringer klatrere op til banebjælken, og glideplatforme tilbyder koordination af blød kropskrop. Banistangene og den høje rutschebane er spændende belønninger for stigningen. Rainier er uimodståelig klatring overalt, indvendigt og udvendigt, hvilket betyder legemuligheder overalt for mange udviklingsniveauer. Det er en kompakt legeoplevelse med masser af udfordringer.


PCE210200-CUSTOM

Rainer

Overflademontage

PCE210200-0001

Rainer

PCE210200-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE2102

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent