Silberhorn

Med en verden af spændende klatring, rutschen og gyngende aktiviteter, tiltrækker Silberhorn børn gang på gang takket være den store række udfordringer og mødepunkter. Der er banister barer til rutschen, buet rutchebane til forskellige rutscheoplevelser, legeskaller og klatrevægge til koordinering og muskelstyrke og gummistøtter til balancetræning. Et snoet net og svingende legeskaller i midten føjer til attraktionen. Alle disse aktiviteter træner muskler såvel som motorikkens ABC, smidighed, balance og koordination. Disse er vigtige for barnets koncentrationsevne, såvel som livsfærdigheder, f.eks. at navigere sikkert i trafikken. Udfordringerne med aktiviteter som at klatre højt, stimulerer børnenes selvtillid. Designens åbenhed og lagene med legudfordring tilbyder aktivitet og interaktion for alle.


PCE110300-CUSTOM

Sliberhorn

Overflademontage

PCE110300-0001

Sliberhorn

PCE110300-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE1103

Produkttype: ELEMENTS™ GO

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent