Tracker

Tracker

Wow! Tracker er et fantastisk legeredskab, der vil tiltrække masser af børn. Med leg på alle siderne, opfordres børn til masser af aktiv leg og udvikling, som vil lege der igen og igen. Med den store variation af legeaktiviteter understøttes børns fysiske udvikling når de klatrer, glider og rutsjer. Alt sammen styrker børns muskler og stimulerer vigtige motoriske færdigheder såsom krydskoordinering. Klatrevæggen og klatrestangen er super spændende og sjove for børn, der styrker deres klatrefærdigheder. Trackerens fantastiske design tilskynder også til social leg og samarbejde. Med plads til mange børn, er der rig mulighed for leg i større eller mindre grupper, der understøtter sociale færdigheder. Den tilgængelige trappe inviterer alle ind, og området under platformene er et dejligt sted når man gerne vil holde en pause fra den vilde leg. Et redskab der opfordrer til masser af aktiv leg og udvikling.


PCE111000-CUSTOM

Tracker

Overflademontage

PCE111000-0001

Tracker

PCE111000-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCE1110
Aldersgruppe: 
6+
Dimensioner LxBxH: 
428 x 427 x 383 cm
Brugergruppe: 
6 - 12
Antal brugere: 
12

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Pull
Push
Rotate
Slide
Socialize
Rules play
Sensory

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
179.00 cm
Faldområde:
37.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.