ELEMENTS™ GO Legestrukturer


Sætter en helt ny standard for sjov og udfordrende leg

ELEMENTSTM GO -serien er vedligeholdelsesfrie legeredskaber, der opfordrer både små og store børn til utallige timers leg. Børn elsker at udfordre sig selv, og vores særlige KOMPAN design gør, at alle overflader nu indbyder til leg. Vi har placeret fodstøtter, klatrestolper, håndtag og stiger over det hele, så børnene kan klatre rundt på hele konstruktionen – helt uden at røre jorden. Med de nye aktiviteter og komponenter kan børnene vælge endnu længere og mere udfordrende ruter rundt på legetårnene. 

ELEMENTSTM GO er modulopbygget og har mangfoldige legeaktiviteter herunder rutsjebaner, brandmandsstænger, klatrenet, stiger og meget, meget mere. Der er et væld af sjove legeaktiviteter som for eksempel kighuller og støbte figurer i panelerne, der vil inspirere børn til nye, fantasifulde lege. Den unikke materialekombination sikrer, at børn får glæde af legepladsen i mange år fremover.


GO-serien sætter en helt ny standard for sjov og udfordrende leg. Børn er nysgerrige af natur og samtidig fantastisk fantasifulde. Legeredskaberne er inspireret af børn og deres innovative og kreative tilgang til leg. Inspirationen til GO fik vi ved at iagttage børns evige søgen efter at udfordre sig selv ved at klatre rundt på udvendige overflader på almindelige stolpe- og platformslegepladser. Så vi satte os for at skabe konstruktioner, der pirrer den naturlige nysgerrighed og stimulerer selv de mest opfindsomme børn. GO byder på masser af legeoplevelser på indersiden af konstruktionen, mens mere udfordrende eventyr venter på ydersiden. Den samme konstruktion byder således på udviklende legemuligheder, som følger barnets udvikling og lyst til at blive udfordret.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.