ELEMENTS™ GROW Legestrukturer


Støt udviklingen hos børn med adræt og udforskende leg

ELEMENTSTM GROW er motorisk udfordrende legeredskaber, der blidt flytter børns grænser og fremmer deres generelle udvikling. I GROW-serien kan børnene nyde rutsjebaner, brandmandsstænger, klatrenet og stiger, desuden er legekonstruktionen udstyret med en række læringspaneler, der stimulerer børnenes fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling. Fodstøtter, klatrestolper, håndtag og stiger er placeret, så børn kan klatre hele vejen rundt om legetårnene. Har børnene brug for at tage en pause fra de sjove lege, kan de gøre det i de små kroge eller slappe af med deres venner på de sociale mødesteder. 


De fysiske udfordringer udvikler børnenes motorik, og dermed gør ELEMENTS™ GROW-legeredskaberne børnene mere robuste og giver dem selvtillid til at interagere med venner og udforske verdenen. De er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning for børn, der hele tiden udvikler sig.

De avancerede materialer sikrer uforlignelig holdbarhed, samtidig med at de giver mulighed for at lave sjove detaljer som huller, man kan kigge igennem, fingerlabyrinter, man kan føle sig frem i, og vaskebrætter, man kan spille musik på. 

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.