Bjergbestigeren

Bjergbestigeren tiltrækker småbørn igen og igen med sine rummelige og varierede legearrangementer. Der er et udvalg af fysisk aktivitet, social aktivitet og kognitiv stimulering for en række brugere. De varierede klatremuligheder: membranen, det vandrette net, legepanelets klatrevæg og trappen - tilbyder leg på forskellige niveauer og træner tværkoordination og muskler. Den hoppende membran reagerer på barnets bevægelser, hvilket tilføjer udfordring og sjov. Den dobbelte rutschebane er en social og spændende begivenhed, der også træner følelsen af balance og kernemusklerne. Den store mængde legepaneler og tale-rørene er attraktive muligheder for udforskning af leg, der træner agility såvel som logisk tænkning med deres mange bevægeligheder og lydelementer. Der er varieret leg for alle.

 


PCE205200-CUSTOM

Mountaineer

Overflademontage

PCE205200-0003

Mountaineer

PCE205200-0603

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE2052

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent