Initiator

Initiator

Wow! Initiatoren er et fantastisk legeredskab med masser af legemuligheder, der vil opfordre børn til at lege igen og igen. De mange legemuligheder vil understøtter børns udvikling på flere områder. Rutsjebanen stimulerer børns fysiske færdigheder såsom balance og rumlig bevidsthed. Klatrevæggen og den snoet trappe styrker børns muskler og krydskoordinering, som er vigtige færdigheder for den fysiske såvel som intellektuelle udvikling. Børn kan klatre på mere end én måde, der understøtter leg for børn der søger variation og udfordring. Med så mange legeaktiviteter understøtter der også sociale oplevelser. For eksempel ved blomsterpanelet hvor børn kan samarbejde på tværs af niveauer. Panelet er en virkelig spændende aktivitet, der understøtter børns motoriske færdigheder og vigtige social-følelsesmæssige færdigheder, som for eksempel empati.


PCE205400-CUSTOM

Initiator

PCE205400-0903

Initiator

Overflademontage

PCE205400-0003

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCE2054
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
543 x 434 x 414 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
22

Balance
Bounce
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Slide
Socialize
Sensory
Construct
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
118.00 cm
Faldområde:
40.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.