Inventor

Inventor

Wow! Inventor tiltrækker små børn til masser af aktiv leg. Med udfordrende leg på alle siderne, bliver det aldrig kedeligt at lege på dette redskab. En tur ned af dobbelt rutsjebanen og brandmandsstangen understøtter børns balance og rumlige bevidsthed. Den snoede trappe og den grønne klatrevæg er spændende udfordringer, der træner børns rumlige forståelse. Især klatrenettet er en attraktiv legeaktivitet for børn, der styrker deres klatreevner takket være designet og den røde balanceplade. Inventor tilskynder også til social-emotionel leg med masser af plads til mange børn både op på platformen og nedenunder. Der er mulighed for leg på tværs af Inventoren, der understøtter til kognitivt leg med dens forskellige symboler. Den dobbelte rutsjebane tillader leg side om side, hvilket også giver plads til at forældre og pædagoger kan være med i legen. Et redskab der opfordrer til masser af aktiv leg og udvikling.


PCE105300-CUSTOM

Inventor

Overflademontage

PCE105300-0003

Inventor

PCE105300-0903

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCE1053
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
330 x 584 x 414 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
17

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Slide
Sway
Socialize
Sensory
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
166.00 cm
Faldområde:
37.00 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.