Kreatøren

Kreatøren er den ultimative alsidige enhed for de yngste legebørn. De forskellige aktiviteter får dem til at vende tilbage igen og igen. Alle aktiviteter understøtter den grundlæggende udvikling af fysiske, sociale, følelsesmæssige, kognitive og kreative evner. De hoppende og svingende gummifunktioner reagerer, hvilket småbørn elsker. Derudover træner det forståelsen af årsag og virkning, og evnen til at tage hensyn. Membranbroen bygger koordination og knogletæthed, når børn hopper. Net- og abestængerne udvikler tværkoordination og styrke i overkroppen. Det lokkende spillehjørne og -paneler på jordoverfladen tilføjer sensoriske spillebegivenheder, såsom musik og lyd, og fremmer smidighed såvel som logiske tankegang. Grundlæggende gennemsigtige legefunktioner betyder kommunikation igennem og leg for alle evner.

 


PCE305000-CUSTOM

Creator

PCE305000-0603

Creator

Overflademontage

PCE305000-0003

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE3050

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent