Miner

Mineren tiltrækker børn med sin mangfoldighed af farver. Antallet af sandspilsaktiviteter får dem til at vende tilbage igen og igen. Den bevægelige tragt kan transportere sand ind i sigten eller lade det løbe igennem til den nedre tragt. Dette stimulerer barnets forståelse af udholdenhed og logisk tænkning. Skovlen løfter sand fra jorden, og at fordele det på røret hjælper med at opbygge armstyrke. De to bordhøjder muliggør samarbejde for forskellige aldre: de yngste kan bruge det nederste som en støtte til stående. Derudover skaber det en god plads til arbejde med materialer. Den tosidede Miner er en kompakt tilføjelse til enhver legeplads, der giver plads til børn med alle evner til at lege sammen, fra alle sider.


PCE502-CUSTOM

Miner

PCE502-0603

Miner

Overflademontage

PCE502-0003

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE502

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent