Miner

Miner

Mineren tiltrækker børn med sin mangfoldighed af farver. Antallet af sandspilsaktiviteter får dem til at vende tilbage igen og igen. Den bevægelige tragt kan transportere sand ind i sigten eller lade det løbe igennem til den nedre tragt. Dette stimulerer barnets forståelse af udholdenhed og logisk tænkning. Skovlen løfter sand fra jorden, og at fordele det på røret hjælper med at opbygge armstyrke. De to bordhøjder muliggør samarbejde for forskellige aldre: de yngste kan bruge det nederste som en støtte til stående. Derudover skaber det en god plads til arbejde med materialer. Den tosidede Miner er en kompakt tilføjelse til enhver legeplads, der giver plads til børn med alle evner til at lege sammen, fra alle sider.


PCE502-CUSTOM

Miner

PCE502-0603

Miner

Overflademontage

PCE502-0003

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCE502
Aldersgruppe: 
1+
Dimensioner LxBxH: 
140 x 50 x 210 cm
Brugergruppe: 
1 - 6
Antal brugere: 
3

Socialize
Sensory
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
Buede paneler : 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Faldområde:
12.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.