Rider

Riderens finurlige udseende tiltrækker børns nysgerrighed. Uimodståeligt, de skal bare prøve det! På grund af Riderens fine sensoriske og grove motoriske aktiviteter sikres fastholdelse: tætheden af legeaktiviteter i et hyggeligt rum er indlysende. Ved at børn eller voksne skubber eller trækker, kan Rideren drejes til forskellige sider. Dette træner større muskler og den rumlige bevidsthed. Det giver også variation i leg. Sædet i midten fungerer også som et bord, og rattet gør det til et køretøj, der stimulerer børnenes fantasi. Det enorme afrundede vindue giver ikke kun en fantastisk udkigspost, det forvrænger også lyden af stemmen, en stor attraktion og årsag og virkningsfunktion, der udvikler børnenes logiske tænkning.


PCE501-CUSTOM

Rider

Overflademontage

PCE501-0003

Rider

PCE501-0603

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE501

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent