Spejderen

Spejderen er en aktiv, farverig legestruktur, der tiltrækker småbørn til at komme og klatre, rutshce og glide. De mange indgange tilbyder meget variation på denne kompakte enhed. Dette bygger lag med legemuligheder og tiltrækker børn igen og igen. De varierede klatringstilgange tilbyder både en hurtig, nem og mere udfordrende måde op til platformen. Dette træner muskler og tværkoordination. Tværkoordination er et fundament for læsning. Fra platformen er der to sjove måder ned til jorden, rutschen eller gliden. Brandmandsstangen træner barnets største muskler og giver dem en forståelse af plads, hvilket er grundlæggende for forståelsen af matematik. Rutschebanen træner barnets kernestabilitet og følelse af balance.


PCE105000-CUSTOM

Scout

Overfladmontage

PCE105000-0003

Scout

PCE105000-0603

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE1050

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent