Stifinderen

Stifinderen med rampe er en enorm attraktion for småbørn på grund af dens store udvalg af fysiske, social, emotionelle og kreative legeelementer. Klatring, glidning, svingning, drejning, eksperimentering og venskabsskabende muligheder får småbørn til at vende tilbage igen og igen. På rampens første vendepunkt tilbydes en stor variation af sensorisk leg i legepaneler, træningsdygtighed såvel som logisk tankegang og samarbejdsleg. På det næste vendepunkt tilføjes yderligere adgangsmuligheder via det snoede legenet, hvilket øger lagvis fysisk stimulering og social interaktion. I slutningen af rampen inviterer sensoriske legepaneler til efterforskning. Varierede skydedøre til samarbejde eller individuel underholdning giver alsidig leg. Grundaktiviteterne er forskellige med talerør og et sandhjørne, der inviterer alle til at lege.

 


PCE305100-CUSTOM

Path finder

Overflademontage

PCE305100-0003

Path finder

PCE305100-0603

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE3051

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent