Trader

Trader er med sit fine lukkede legerum en mulighed for mere støjsvagt leg, en chance for mindre robust leg. Panelerne understøtter sandleg og tragte, der transporterer sand, og stimulerer barnets forståelse af, at selvom du ikke ser noget, er det der stadig. Sandskovlpanelet tilføjer aktiviteter til finmotorik, men træner også logisk tænkning. Når det er placeret korrekt, kan sand skiftes fra den ene skål til den andet. Det sjove klatrepanel inviterer til at flytte ting gennem huller, men tilføjer også en lav stigning og gennemgang over aktivitet, hvilket skaber to rum: indersiden og ydersiden. De tre sider har forskellige højder og skaber forskellige punkter for social interaktion. Trader kan bruges af mange børn både indvendigt og udvendigt.

 


PCE503-CUSTOM

Trader

Overflademontage

PCE503-0003

Trader

PCE503-0603

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE503

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent