Vandreren

Vandreren er en fænomenal rummelig og virkelig varieret legestruktur, der tilbyder fysiske, sociale, følelsesmæssige, kognitive og kreative aktiviteter for store grupper af de yngre børn. De sjove aktiviteter tiltrækker børnene gang på gang. Den hoppende klatretilgang er en fysisk og social legemulighed, ligesom klatrenet, robuste klatrevægge, trapper og rebstiger. Funktionerne er en enorm faktor i træning af krydskoordinering af småbørn. Dette er motoriske færdigheder, der er grundlæggende for styring af vitale kvalifikationer som pladsbevidsthed og dets betydning for trafiksikkerhed. På forhøjet niveau sikrer et stort udvalg af broer og udgange spændende leg, stimulerer social interaktion og træner evnet til at tage hensyn. På jordoverfladen tilføjes mange hjørner til mere støjsvagt leg, og et hjørne til sanselig leg tilføjer træning af smidighed og tænkning til alle evner.

 


PCE405100-CUSTOM

Hiker

Overflademontage

PCE405100-0003

Hiker

PCE405100-0603

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE4051

Produkttype: ELEMENTS™ GROW

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent