ELEMENTS™ Institutioner


KOMPAN ELEMENTS Institutioner byder på rutsjebaner, brandmandsstænger, klatrenet, stiger og meget mere til børnehavebørn. De avancerede materialer sikrer uforlignelig holdbarhed, samtidig med at de giver mulighed for at lave sjove detaljer som huller, man kan kigge igennem, fingerlabyrinter, man kan føle sig frem i, og vaskebrætter, man kan spille musik på. 

Institutionsserien er vedligeholdelsesfrie legeredskaber, der opfordrer både små og store børn til utallige timers leg. Børn elsker at udfordre sig selv, og vores særlige KOMPAN design gør, at alle overflader nu indbyder til leg. Legekonstruktionen er udstyret med en række læringspaneler, der stimulerer børnenes fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling. Fodstøtter, klatrestolper, håndtag og stiger er placeret, så børn kan klatre rundt på hele legekonstruktionen uden at røre jorden. 

Alle Produkter

Navigator

ELE400007

Explorer

ELE400008

Traveller

ELE400030

Volga

ELE400050

Carrier

ELE400056

Ministudio

ELE400101

Palads

ELE400114

Fyrtårn

ELE400134

Gym

ELE400231

Fort

ELE400232

Har børnene brug for at tage en pause fra de sjove lege, kan de gøre det i de små kroge eller slappe af med deres venner på de sociale mødesteder.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. De forhøjede legetårne gør det endnu sjovere for de yngste, og når de er hævet over jorden, træner de deres rumfornemmelse. De store platforme på konstruktionerne giver børnene mulighed for at lege sammen og samtidig udvikle deres sociale færdigheder. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent