ELEMENTS™ Legestrukturer til Institutioner


KOMPAN ELEMENTS Institutioner byder på rutsjebaner, brandmandsstænger, klatrenet, stiger og meget mere til børnehavebørn. De avancerede materialer sikrer uforlignelig holdbarhed, samtidig med at de giver mulighed for at lave sjove detaljer som huller, man kan kigge igennem, fingerlabyrinter, man kan føle sig frem i, og vaskebrætter, man kan spille musik på. 

Institutionsserien er vedligeholdelsesfrie legeredskaber, der opfordrer både små og store børn til utallige timers leg. Børn elsker at udfordre sig selv, og vores særlige KOMPAN design gør, at alle overflader nu indbyder til leg. Legekonstruktionen er udstyret med en række læringspaneler, der stimulerer børnenes fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling. Fodstøtter, klatrestolper, håndtag og stiger er placeret, så børn kan klatre rundt på hele legekonstruktionen uden at røre jorden. 

Navigator

Navigator

ELE400007
Explorer

Explorer

ELE400008
Traveller

Traveller

ELE400030
Circuit

Circuit

ELE400047
Contester

Contester

ELE400048
Tårn

Tårn

ELE400050
Carrier

Carrier

ELE400056
Palads

Palads

ELE400114
Fyrtårn

Fyrtårn

ELE400134
Hytte

Hytte

ELE400205
Gym

Gym

ELE400231
Fort

Fort

ELE400232

Har børnene brug for at tage en pause fra de sjove lege, kan de gøre det i de små kroge eller slappe af med deres venner på de sociale mødesteder.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. De forhøjede legetårne gør det endnu sjovere for de yngste, og når de er hævet over jorden, træner de deres rumfornemmelse. De store platforme på konstruktionerne giver børnene mulighed for at lege sammen og samtidig udvikle deres sociale færdigheder. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.