Fort

Fortet opfordrer til masser af aktivitet og bevægelse. Her kan børnene klatre, rutsje, balancere og meget andet. Borggården er indhegnet og har flere aktiviteter ved jordniveau, så også gangbesværede og børn i kørestol kan være med i legen. Klatrenettene er let tilgængelige, så selv de yngste børn kan afprøve deres klatrefærdigheder. Legetårnet indeholder også en armgang med reb til at gå på samt flere områder med mulighed for sand- og vandleg eller købmand. Når de leger i det store legetårn kan børnene holde kontakt med hinanden vha. kikkerten og megafonen.

Vælg Variant

Fort

Blå

ELE400232-3717BL

Fort

Blå, overflademont.

ELE400232-5017BL

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE400232

Produkttype: ELEMENTS™ Institutioner

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent