Gym

Gym Blue tiltrækker børn helt enormt med sine robuste former og finurlige aktiviteter. Takket være den rige mangfoldighed i legeaktiviteter på jorden og på det forhøjede niveau tiltrækker Gym Blue børn igen og igen. Den bugtende og fuldt tilgængelige trappe inviterer alle ind i strukturen. De gule udfyldningstrin giver visuel støtte til den rumlige bevidsthed. De fem forskellige adgangstyper giver lagdelte legemuligheder, og der er noget for alle niveauer. Udgangene varierer med forskellige rutsje- og klatretyper. Under platformen er et sandlegehjørne, der kan fungere som et tilbagetrækningspunkt i midten. Valget af årsag-virkning sandlegetøj som hjul, dispenser og sigte beriger børns kognitive og kreative færdigheder. Gym Blue tjekker de individuelle og sociale aktivitetsbokse af med net, hængekøjer, lukkede og åbne mødepunkter, der er grundlæggende for at opbygge selvtillid og dermed læring gennem leg.


Vælg Variant

Gym

Blå

ELE400231-3717BL

Gym

Blå, overflademont.

ELE400231-5017BL

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE400231

Produkttype: ELEMENTS™ Institutioner

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent