Volga

Tårnets bevægelsesstrøm og alsidige legearrangementer tiltrækker børn og får dem til at ønske at vende tilbage igen og igen. Den tilgængelige trappe letter adgangen for børn med mobilitetsudfordringer. Skrivebordet under platformen kan bruges til alle. Den skrå klatrevæg tilbyder en anden vej op. Fra det forhøjede niveau tilbyder en rutsjebane eller den snoede stang en mave-kildende tur til jorden. Den roterende glidebevægelse på den snoede stang gør en enormt glad, og den træner rumfornemmelse og balancen. Begge disse motoriske færdigheder er vigtige, når man for eksempel skal agere sikkert i trafikken. Rutsjebanen er en favorit på legepladsen, og tårnrutsjebanen træner også barnets kropsstamme, der er nødvendig, når man for eksempel ikke sidder stille. Alt i alt er Volga-tårnet fantastisk lege-sjovt og alligevel god træning af motorik og muskelstyrke, der forbereder barnet på livet.


Vælg Variant

Volga

Blå

ELE400050-3717BL

Volga

Blå, overflademont.

ELE400050-5017BL

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE400050

Produkttype: ELEMENTS™ Institutioner

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent