ELEMENTS™ Legestrukturer til skolebørn


Vores 360 graders design sætter en helt ny standard for sjov og udfordrende leg

ELEMENTS Skoler bringer en ny dimension til legepladsen med vores 360o-design. Det betyder, at børnene helt uden at røre jorden kan klatre rundt på hele legekonstruktionen, da vi har placeret fodstøtter og håndtag over det hele. Med de nye aktiviteter og komponenter kan børnene vælge endnu længere og mere udfordrende ruter rundt på legekonstruktionerne.

Serien til børn i skolealderen består af vedligeholdelsesfrie legeredskaber, der opfordrer både små og store børn til utallige timers leg. Den er modulopbygget og har mangfoldige legeaktiviteter herunder rutsjebaner, brandmandsstænger, klatrenet, stiger og meget, meget mere. Der er et væld af sjove legeaktiviteter som for eksempel kighuller og støbte figurer i panelerne, der vil inspirere børn til nye, fantasifulde lege.

 

Peak

Peak

ELE500001
Apex

Apex

ELE500002
Canyon

Canyon

ELE500010
Reef

Reef

ELE500012
Boulder

Boulder

ELE500013
Ridge

Ridge

ELE500103
Skyline II

Skyline II

ELE500104
Edge

Edge

ELE500105
Talus

Talus

ELE500114
Crest

Crest

ELE500116

ELEMENTS Skoler legeredskaber er en verden med motoriske udfordrende og udforskende legeaktiviteter, der fremmer børnenes generelle udvikling. Når de leger på legeredskaber fra serien, bliver børnene udsat for alderssvarende fysiske udfordringer, der flytter deres grænser og fremmer deres udvikling. De fysiske udfordringer udvikler børnenes motorik, og dermed gør legeredskaberne børnene mere robuste og giver dem selvtillid til at interagere med venner og udforske verdenen. Børnene kan tage en pause fra de sjove lege i de små kroge eller slappe af sammen med deres venner på de sociale mødesteder.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.