Crest

Alle børn har ret til at lege og Crest er et attraktivt samlingssted for alle. Den tilgængelige trappe sørger for at alle kan deltage i legen og fører op til aktiviteterne i toppen af legetårnet. Dem som ønsker flere udfordringer kan klatre op på ydersiden af trappen! Faktisk så er det muligt at klatre hele vejen rundt om legetårnet takket være en gennemtænkt placering af håndtag og fodstøtter. Børn i alderen 6-12 år elsker fysiske udfordringer. Her får de mulighed for at vise sig overfor hinanden og mærke suget i maven fra rutsjebanen og det høje klatretårn. De forskellige klatreaktiviteter stimulerer musklerne i overkroppen og styrker koordinationsevnen. For dem som blot leder efter et sted at slappe af og snakke sammen, findes der hyggelige hængekøjer under platformen.

Crest

ELE500116-3717

Crest

overflademont.

ELE500116-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE500116

Produkttype: ELEMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent