Edge

Alle børn har ret til at lege og et legeredskab skal kunne tilbyde sjove og udfordrende legeaktiviteter. Edge er den optimale kombination af dette. Faktisk så muliggør en gennemtænkt placering af klatregreb og håndtag, at der kan klatres hele vejen rundt om anlægget. Børn fra 6-12 år elsker fysiske udfordringer og at vise sig foran vennerne. I dette legetårn kan de få en fornemmelse for højder og klatreaktiviteterne træner børnenes koordinationsevne og rumfornemmelse og styrker samtidig muskulaturen i deres overkrop. Det transparente design gør det muligt at kommunikere overalt på anlægget. Legeskallerne i rummet under den høje platform tilbyder et hyggeligt rum til en snak med vennerne.

Edge

ELE500105-3717

Edge

overflademont.

ELE500105-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE500105

Produkttype: ELEMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent