Reef

Legetårnet understøtter legemønstrene hos de 6-12 årige og er især velegnet til den populære leg jorden-er-giftig. Med den gyngende COROFLEX netbro med kolbøttestang, den bølgende balancegang med den fritstående klatrevæg, Twist-nettet med tov til rapelling og rutsjegelænderne på den anden side af legetårnet, er der lagt op til intensiv leg overalt! Designfilosofien bag 360° leg gør det muligt at forbinde alle aktiviteter med hinanden og centrere dem omkring legetårnet. Dermed er der masser af muligheder for, at børnene kan træne deres rumfornemmelse, balanceevner, motorik og sociale færdigheder. Det transparente design gør det nemt for børnene at overskue legeområdet og ikke mindst at se og blive set af vennerne.

Reef

ELE500012-3717

Reef

overflademont.

ELE500012-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE500012

Produkttype: ELEMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent